Meer resultaten voor Pirelli

Pirelli
Pirelli Automobiel winterbanden-test Lees recensies @ autobandentest.com.
site checker
Pirelli zomerbanden en autobanden online kopen? Kijk hier.
Pirelli banden en zomerbanden een korte introductie Pirelli banden. De eerste overwinning van het bedrijf in een motorrace was tijdens Peking-Parijs in 1907, die een jarenlange traditie van sportieve successen op twee en vier velgen inluidde met namen zoals Nuvolari, Ascari en Fangio.
MARKETING AGENCY LONDON
Pirelli Wikipedia.
6 De industriƫle bandendivisie maakt niet langer deel uit van Pirelli, en alleen de op de particuliere automarkt gerichte bandendivisie keert terug op de beurs. 6 Vanaf 4 oktober 2017 worden de aandelen Pirelli weer verhandeld op de Milaanse effectenbeurs.
Fotograaf utrecht
Pirelli autobanden en winterbanden.
Pirelli focust zich op de high-end segmenten die gekenmerkt worden door technische innovaties en high performance. In dit segment is Pirelli marktleider in zowel personenwagen en motorbanden. Pirelli staat synoniem voor kwaliteit, emotie en ultieme performance. Door de technologische expertise werkt Pirelli samen met de grootste auto en motorfabrikanten.
Pirelli banden kopen? Bestel ze nu online bij KwikFit!
Sinds 2011 is de Italiaanse bandenproducent opnieuw bandenleverancier van de Formule 1. Daarnaast is Pirelli al sinds 1995 hoofdsponsor van voetbalclub Inter Milan en de komende jaren zal Pirelli officieel leverancier zijn van de World Superbike Championship. Pirelli CARRIER CAMPER.

Contacteer ons